Produktmenu

I mange private villahaver står der en flagstang i enten træ eller glasfiber. I toppen af flagstangen hænger der i hverdagene en flot rød-hvid Dannebrogsvimpel som blafrer i vinden. Når der er fødselsdage, dødfald eller flagdag bliver vimplen skiftet ud med et Dannebrog stutflag.

Det er blevet noget mere populært at skifte vimplen ud med en stander. Standeren er højere og kortere end vimplen, hvilket bevirker at der ikke så nemt kommer knuder på en stander som der gør på en vimpel. Dermed vil en stander typisk have en længere levetid end en vimpel.

Rundt om flagstangen er der ofte anlagt en flisebelægninge eller stenbelægning. Det ses ofte at der er anvendt Herregårdsstenene cirkelsten til belægningen så der kan laves en flot rund belægning omkring flagstangen.

Alternativ er der ofte en mindre sti af havefliser hen til flagstangen med en lille firkantet plads forand flagstangen så man ikke behøver at stå i vådt græs når flaget skal hejses eller sænkes.

Vil du gerne finde inspiration til brug af havefliser og / eller belægningssten til brug ved flagstangen kan du besøge forskellige blogs som på www.vores-nye-hus.dk hvor du også kan finde inspiration til mange andre ting i haven og huset.