Produktmenu

Mit yndlingstøjmærke

Når jeg skal købe nyt tøj er det ikke altid at jeg går 100 % neutralt til opgaven med køb af tøjet, da der er nogen tøjmærker som jeg kigger meget mere efter end andre. Det betyder at jeg kan blive snydt for at købe det tøj jeg faktisk helst vil have da det måske er lavet af en anden tøjproducent end dem jeg kigger efter, men det må man jo tage med når man er et mærkedyr.

Jeg vil absolut helst have tøj fra Paul Smith, men det er jo ikke helt tilfældigt. Det er meget sjældent at jeg ser noget Paul Smith tøj hvor jeg tænker ”Det kunne jeg ikke finde på at købe”. Den tanke får jeg ofte med tøj fra andre brands, og derfor er det jo også lettere og hurtigere at gå direkte efter Paul Smith når jeg skal shoppe tøj.

Når jeg kører ind til Aalborg for at shoppe skal jeg derfor altid ind forbi Vangsgaard Herretøj for at se om de skulle have fundet noget nyt Paul Smith tøj frem på hylderne.

Det er ikke altid at jeg kan finde ud af at bestemme mig når jeg er inde i butikken, men når jeg så kommer hjem er det rart at jeg kan bestille tøjet fra Vangsgaards Webshop.

Udover at Paul Smith laver tøj som jeg er vild med er det også fantastisk at jeg kan købe stort set alt det tøj jeg skal bruge fra Paul Smith.

Jeg har stort set ikke nogen strømper som ikke er mærket med Paul Smith. Jeg køber både skjorter, t-shirts og jeans fra Paul Smith, og sidst jeg havde fødselsdag fik jeg et par Paul Smith slips.

Jeg har både et par casual Paul Smith sko samt et par fine sorte herresko. Derudover har jeg en pung, 3-4 sæt manchetknapper og en toilettaske fra Paul Smith.

Noget af det næste jeg regner med at skulle købe er et Paul Smith bælte hvor jeg har forelsket mig i et, men jeg har ikke fået det købt endnu.