Produktmenu

Lystfiskeren elsker udendørs livet

Lystfiskeren synes ikke bare det er en hobby, for mange er selve fiskeri delen endda ikke det altafgørende, det handler mere om naturen, og den dejlige oplevelse af at være udendørs, indånde den friske luft.

For mange mennesker som arbejder på et kontor eller et sted hvor man er indendørs hele dagen, så er netop lystfiskeri en usædvanlig god måde at slappe af på, stresse af, og opbygge ny energi til de mange dage på kontoret.

Lystfiskeren er også personen som kan samle familien, jeg kan da selv huske da jeg var barn, hvor far og onkel tog alle os små gutter med på fisketur, alene turen var en oplevelse, bare det at være ude i naturen og få rørt sig, og samtidigt have en lille konkurrence om hvem der fangede flest, det er noget som man husker resten af livet disse ture.

Men lystfiskeren er også de personer som virkeligt elsker udfordringen i fiskeri, med det rette fiskegrej og fiskeudstyr, så kan man blive en ret habil "jæger” ved vandet, selve spillet mellem naturen, fiskene og sit fiskegrej er jo som en sport, og tro mig, lystfiskeren er også de personer som direkte dyrker denne sport, selve udtrykket lystfiskeren dækker nemlig over den helt nye nybegynder og lige indtil den mere konkurrence prægede erfarne lystfisker.

Lystfiskeren og erfaring

Ja ja tænker du sikkert, det er da bare at smide en linje med madding på, og håbe de bider, jo jo det kan man vel sige, men tro mig der er flere hundrede forskellige fiskearter, alle hver i sær yngler på forskellige tidspunkter, gemmer sig specielle steder i havet, søen og vandet. Nogen fiskearter er kræsne og vil kun have speciel madding for at bide på, man kan bruge hele sit liv og stadig ikke vide alt om lystfiskeri, det er en hel verden for sig selv.

Men heldigvis har vi internettet i dag, på internettet kan lystfiskeren finde utroligt mange oplysninger fra andre, erfaringer som andre lystfiskere har draget deler de heldigvis på diverse forums på nettet.

Lystfiskeren kan også abonnere på et fiske magasin, følge med i udviklingen, og få inspiration til fisketure, se det nyeste fiskeudstyr og bare generelt følge med i hvad der rører sig i fiske verdenen.

Sidst men ikke mindst, så spørg dem du kender, der vil nok helt sikkert være nogen du kan spørge, en stor del af den Danske befolkning er lystfiskere i mere eller mindre omfang, så der burde være nogen i din omgangskreds som du kan spørge til råds og få gode tips af!

Lystfiskeren skal huske at undersøge om et fisketegn er nødvendigt for at fiske bestemte steder, man kan nemlig ikke bare gå ud fra at man må fiske hvor det lige lyster en, igen brug internettet til at finde ud af dette, eller simpelthen bare holde dig til put & take søer i nærområdet, her betaler man typisk for en hel dag, eller blot for nogen timer, også bryder man ikke nogen regler.

Men kig på hjemmesiden her og læs artiklerne, så er du et godt stykke på vej mod at blive en habil lystfisker, men husk at lystfiskeren er en person som bare elsker at fiske og være ude i det fri med en bøllehat på hovedet.

Lystfiskeren siger tak for dit besøg og held og lykke…